Hoe Bewaar Je Magic Truffels & Paddo’s?

Magic Truffels & Paddo's Bewaren?

Je hebt je eigen Paddo’s gekweekt of Magic Truffels gehaald en je vraagt je vervolgens af. Waar of hoe bewaar ik ze eigenlijk? Het bewaren kan op verschillende manieren. We zullen in deze blog alle manieren bespreken om je Magic Truffels & Paddo’s te bewaren.

JE MAGIC TRUFFELS & PADDO’S BEWAREN

De kracht van je Paddo’s of Magic Truffels kunnen achteruit gaan of zelfs beschimmelen als je deze niet correct bewaard. Dit komt door de stof Psilocybine die zich bevind in deze schimmels. De Paddo’s Of Truffels bevatten het meest van deze stof als ze net zijn geoogst. Naarmate deze ouder worden of niet goed worden bewaard neemt de Psilocybine af. Dit kan invloed hebben op de werking van deze middelen. Het is daarom van groot belang dat dit correct wordt gedaan zodat je het beste resultaat uit de Magic Truffels en Paddo’s haalt!

De verse Magic Truffels zijn 2 tot 3 maanden houdbaar als je deze in een koelkast bewaard (het liefst tussen de 4°C-7°C). Zodra ze worden geleverd kun je ze het beste gelijk in de koelkast doen zodat de kwaliteit niet achteruit gaat. Mocht je ze buiten de koelkast willen bewaren kunnen we niet garanderen dat de kwaliteit goed blijft. Wil je dit toch graag doen? Dan raden we het aan om ze op een donkere koele en droge plek te bewaren. De Paddo’s werken anders. Heb je met je Growkit een mooie flush Paddo’s gekweekt en wil je ze graag bewaren? Let er dan op dat de verse Paddo’s maar enkele dagen bewaard kunnen worden in de koelkast! Gelukkig is hier een oplossing voor: Je Paddo’s drogen!

PADDO’S & MAGIC TRUFFELS DROGEN

Je kunt je Paddo’s & Magic Truffels drogen waardoor de houdbaarheid met wel 3 jaar kan toenemen! Je kunt dit doen op veel verschillende manieren. Het belangrijkste is dat je ze laat voordrogen zodat al het overtollige vocht uit de shrooms is. Vervolgens ga je ze drogen met een eventueel droogmiddel. Je kunt de beste manieren om Paddo’s en Magic Truffels te drogen vinden bij onze andere blog. Zijn de paddenstoelen en truffels klaar met drogen? Dan kunnen ze 2 tot 3 jaar worden bewaard op dezelfde manier als hierboven beschreven!

INVRIEZEN VAN MUSHROOMS EN TRUFFELS

Wil je de truffels en paddenstoelen nog langer bewaren? Dit is mogelijk! Het is belangrijk dat de Magic Truffels & Paddo’s eerst zijn gedroogd voor ze in de vriezer kunnen! Als je het advies van hierboven volgt kunnen we beginnen aan deze stap. Je hebt je gedroogde Paddo’s of Magic Truffels. Deze stop je in een verpakking die dicht kan, zoals een zip-lock bag of plastic zak. Zorg dat deze goed dicht zit en stop ze dan in je vriezer. Het kan zijn dat ze iets van hun kwaliteit verliezen, Maar je kunt ze wel een leven lang bewaren! Wil je de Paddo’s & Magic Truffels weer gebruiken na het vriezen? Laat ze dan ontdooien op de dag dat je ze wilt gebruiken voor het beste resultaat.

Nu ben je helemaal op de hoogte over hoe je je Mushrooms en Magic Truffels bewaard! Je kunt ze nu gebruiken of even wachten tot het magische moment daar is!