RETOURNEREN

Retourbeleid voor SmokingHotXL:

Bij SmokingHotXL streven we ernaar om jouw online winkelervaring zo aangenaam mogelijk te maken. Mocht je echter om welke reden dan ook niet tevreden zijn met je aankoop, bieden wij een eenvoudig retourbeleid aan. Je hebt het recht om je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Dit geldt voor alle producten, tenzij anders vermeld. We begrijpen dat het soms nodig kan zijn om een product te retourneren, of het nu gaat om een verkeerd product of gewoon omdat je van gedachten bent veranderd. Mocht je een product willen retourneren, houd dan rekening met de volgende richtlijnen:

Richtlijnen:

  • Terugbetaling van het orderbedrag: Bij het retourneren van je bestelling ontvang je het volledige orderbedrag terug, exclusief verzendkosten.
  • Kosten voor retourzending: De kosten voor het retourneren van de producten naar ons zijn voor eigen rekening, tenzij anders aangegeven. Raadpleeg de website van je vervoerder voor de exacte tarieven.
  • Staat van de producten: De geretourneerde producten dienen in originele staat en verpakking te zijn, indien redelijkerwijs mogelijk. Ze mogen geen gebruikerssporen bevatten. Indien een product niet in de originele staat wordt geretourneerd, behouden wij ons het recht voor om het product niet terug te betalen.
  • Uitzonderingen op het herroepingsrecht: Houd er rekening mee dat bepaalde producten die op SmokingHotXL worden verkocht, een beperkte houdbaarheidsdatum hebben en vers zijn. Deze producten vallen niet onder het herroepingsrecht en kunnen niet worden geretourneerd.
  • Beschadigde producten of klachten: Mocht een artikel beschadigd bij je aankomen of heb je klachten over een product dat niet geretourneerd kan worden, neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice. We zullen ons best doen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Hoe retourneer je een product?

Het retourproces is eenvoudig. Volg deze stappen om je product(en) te retourneren:

  1. Neem binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling contact op met onze klantenservice om je retourzending aan te melden. Vermeld hierbij je ordernummer en de reden van retour.
  2.  Zodra je retourzending is goedgekeurd, ontvang je instructies over hoe je het product kunt terugsturen. Verpak het product stevig en zorg ervoor dat het goed beschermd is tijdens het transport.
  3. Stuur het product terug naar het opgegeven retouradres. We raden je aan om een track & trace code te gebruiken, zodat je de zending kunt volgen.
  4. Zodra we het geretourneerde product hebben ontvangen en gecontroleerd, zullen we overgaan tot de afhandeling van de retournering.

Terugbetaling:

Bij een succesvolle retourzending wordt het aankoopbedrag van het geretourneerde product teruggestort op dezelfde betaalmethode die je hebt gebruikt tijdens het plaatsen van je bestelling. Houd er rekening mee dat de verzendkosten voor de oorspronkelijke levering niet worden vergoed.

Neem bij vragen of opmerkingen over het retourproces contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder.